År 2015 lider mot sitt slut. Funderar lite kring det här med nyårslöften. Kan inte låta bli att blicka tillbaka på tidigare år. 

2012: Ett lyckosamt år då vi blev husägare. Ett hus som vi båda älskar och trivs i. Ett hus som innebär en frihet men också en hel del åtaganden, men det tycker jag bara är roligt.

2013: Ett av de lyckligaste åren i mitt liv. Ett bröllop och löften om kärlek och trohet. Ett år fyllt med glädje. 

2014: Ett år fyllt av mörker, sorg och smärta. Ett år som jag helst av allt vill förtränga, glömma bort - med ett undantag: glädjen över mitt nya jobb som jag verkligen stortrivs med. 

2015: Ett år fyllt med förhoppningar och önskningar. Tyvärr ytterst få av dessa som har slagit in. 

2016: Än så länge ett år med oskrivna blad. Ett nytt kapitel tar vid och förhoppningsvis blir det ett glädjens år som vi om ett år kan blicka tillbaka på fyllt av kärlek och lycka.

Men så var det det här med nyårslöften då, jag har faktiskt kommit på vad som ska bli mitt löfte. Jag tänker gå in i år 2016 med löfte om Noll Tolerans. Det kan kanske låta lite kryptiskt men för mig handlar det om ett välmående utöver det vanliga. Ett välmående som handlar om att vara lite mer egoistisk och visa på en styrka som innebär att kunna sätta ner foten när det behövs. 
Jag ska se till att ha Noll Tolerans mot personer som har en negativ inverkan på mitt liv.