Måste varit trött igår kväll när jag gick och la mig. Glömde nämligen att ställa klockan på väckning till idag....oups! =-O Som tur var så vaknade min kära man kl. 06:15 och reagerade på att jag fortfarande låg och sov. Det blev till att snabbt hoppa upp, skippa vissa morgonrutiner för att hinna i tid. Jag hann, kom t.o.m. några minuter tidigare än vanligt till jobbet. Det får man väl säga var bra jobbat! :-D

Med handen på hjärtat så har jag aldrig kommit för sent till jobbet p.g.a. att jag har försovit mig. Kan inte ens minnas att jag någonsin har försovit mig till något... Som tur var så lyckades jag håller tidtabellen även idag, men det ska erkännas att om jag inte blivit väckt av min man så hade jag nog sovit gott en timme till, minst.

Annars då? Har haft ännu en fantastisk dag på jobbet. På måndag kommer ytterligare tre nya så då kommer vi att ha 11 elever, nästan en full klass. När man jobbar med nyanlända svenskar så är en full klass på 12 elever nämligen, vi kommer att ta emot två klasser - alltså 24 elever som mest.

Fredagar är min tidiga dag då jag slutar kl. 14:30. Passade på att handla lite på vägen hem. Väl hemma så blev det lite hemmapyssel och därefter har jag vilat lite och tittat på tv. Ska snart börja med maten. Ikväll blir det hamburgare med bröd, lite lökringar och grönsaker till det. Mums! Får ju lyxa till det lite när det är fredagskväll.  ;-)

Den här helgen har vi inga direkta helgplaner. Jag ska träna lite, men det är det enda som är förutbestämt. I övrigt så får vi väl se vad som händer. En sak är i alla fall säker: imorgon behöver jag inte ställa någon klocka så då kan jag sova hur länge jag vill.  :-P