Nu är det påsk och en veckas påsklov väntar. Skönt med lite extra ledighet så här på våren. 

Skärtorsdagen innebar en heldag på badhuset med våra 6:or för att träna simning. Under tiden så färdigställde våra 2-5:or denna vackra påsktupp, ett riktigt mästerverk.   

Efter jobbet packades väskan för att sedan åka ner till Småland. 

Igår, långfredagen har vi först varit ett par timmar hos min syster. Hade en låda full med lego till grabbarna vilket uppskattades. Efter lite lek med legot for vi tillbaka till mina föräldrar där vi är inkvarterade denna påsk-helg. 

En tur in till stan för att bl.a. hämta kvällens mat, en exotisk planka. Även ett litet snabb-besök hos min bror med familj. Fick en go påsk-kram av charmtrollet Alice. 

Kvällen spenderades sedan tillsammans med de närmsta grannarna på gatan då vi bl.a. badade i tunna. Varmt, skönt och härligt trots lite duggregn emellanåt.  

Men nu har vi precis vaknat och det är snart dags för lite frukost denna påskaftons-morgon. Idag väntar en ganska lugn och stillsam dag med bl.a. ett besök in till Ljungby och förhoppningsvis även ett litet besök hos min bror med sambo som precis flyttat till ny lägenhet i Ryssby.