Lördag, helg och ledigt! Började med en skön sovmorgon till 7:30 där jag valde att ligga kvar och dra mig ett tag till innan det blev uppstigning. 

Har spenderat flera timmar av denna dag åt att  flänga runt i en massa butiker letandes efter födelsedagspresent till min kära mamma som ska firas nästa helg. Vi började med att åka till Linköping då vi trodde att det var störst chans att hitta det vi sökte där, men icke. Det blev även en tur in till Norrköping city och där hittade vi till slut det vi skulle ha. Hoppas nu att hon blir nöjd med presenterna. :-)

Lite senare idag så passade jag på att ta en lång och skön promenad i vårsolen. Hörde en massa härligt fågelkvitter och fick se tre rådjur, massor med tussilago och videkissar. Nu är verkligen våren här! Gillar våren, det betyder ju att sommaren snart är här - min favoritårstid. 8-)