Vad hände med den här veckan egentligen, för att inte tala om helgen? Visserligen så har jag hunnit med en hel del i helgen, men tycker ändå att tiden har gått alldeles för fort. 

Igår åkte vi in till stan en sväng för att kolla tillgång och pris på jalusier till vardagsrummet. Därefter städade vi hela nedervåningen. Passade på att även rensa bland saker som bara legat och tagit en massa plats. 

Idag har jag ägnat en stor del av dagen åt mitt nya trädgårdsprojekt. Har utökat platsen för soptunnorna då vi ska få nya och större sorteringskärl i sommar (om jag minns rätt). Har även lastat och kört en massa jord för att förbereda en flytt av en buske som står olämpligt. Tanken är även att så småningom utöka den nya platsen så fler växter får plats intill, kanske en rhododendron. 

Känns som spagetti i armarna efter att ha lastat skottkärran och kört 9 rejäla lass med jord. Men viktigast av allt så är jag nöjd över dagens insats så här långt. 

Efter allt trädgårdsarbete så smakade det extra gott med lite lunch. 

*****************************

Skam den som ger sig! Efter lite mat i magen, en stunds vila i soffan så var det bara till att ge sig på projektet igen. 

Efter två timmars fight så lyckades jag. Mannen fick dock hjälpa mig med att lyfta upp busken från marken till skottkärran så jag kunde transportera den till rätt plats. Efter lite mindre justeringar så blev jag ganska nöjd. Nu hoppas jag att busken kommer att trivas på sin nya plats för jag har inte någon lust att flytta på den igen. 

Nu känner jag mig rejält mörbultad och det skulle inte förvåna mig om jag är halvt invalidos imorgon. Värsta träningspasset att ägna sig åt trädgårdsarbete. 

Ikväll har jag definitivt förtjänat lite avkoppling. Men först en något sen middag.