Tack och lov så mår jag bättre idag. Gårdagens smärta i ryggen är nästan helt borta. Tänk vilket underverk några ryggövningar kan göra. Nu gäller det bara att jag lär mig att faktiskt göra mina övningar regelbundet och inte bara för stunden utan livet ut. 

Idag har vi varit på shoppingrunda. Köpt bl.a. ett cirkelsåg, cykelolja, ett litet avlastningsbord och vackra blommor som nu pryder vårt hus.  

I eftermiddag har jag klippt gräset. Välbehövligt och gratis motion fick jag på köpet. Gillar faktiskt att klippa gräset. Nu återstår bara arbetet med trimmern. Brukar överlåta den delen till mannen men är lite sugen på att testa och se om det är smidigare och lättare att köra sen vi fick avlastningsremmen. Tidigare har jag fått ont i axlarna när jag kört med trimmern, troligtvis för att jag håller den fel. Vill se om det går bättre nu, om inte så får mannen sköta trimmern även i framtiden. 

*****************************

Det gick över förväntan! Vilken skillnad att köra trimmern med avlastningsremmen. Lite trött och darrig i den hand och arm som gasat. Lite ovan och otränad, men det ska vi nog lyckas råda bot på innan sommaren är över. 

Råkade på en liten snok när jag var ute och körde med trimmern. Hoppas bara att jag inte skadade den. Den låg mest still och rörde lite på huvudet när jag var i närheten, trodde faktiskt att den skulle sticka iväg snabbt av rädsla för mig och min framfart men icke. 

Nu väntar i alla fall en lugn och avkopplande kväll och snart blir det även lite middag.