Har haft några riktigt härliga dagar då min kära syster varit på besök med killarna. Så mycket bus, energi, glädje och kärlek man får av dessa godingar, mosters hjärtan. 

I tisdags eftermiddag när de kom så pysslade vi lite med trolldeg. Det blev spöken, pumpor, en gumma och en tomte.  

I onsdags spenderade vi först några timmar på badhuset. Det blev mycket plask och lek vilket grabbarna gillade. När vi badat klart så fick de välja ut en varsin badanka som jag köpte till dem. Dessa invigdes i badkaret på kvällen. 

 Men onsdagens nöje slutade inte med detta (även om killarna säkert hade nöjt sig med det). Det blev lunch på McDonald's till deras glädje följt av lek på Fenomenmagasinet i Gamla Linköping. Kan lova att grabbarna var mer än nöjda och trötta efter alla dessa aktiviteter. Trötta var även vi vuxna.  

Under torsdagen var vi alla lite småtrötta så då blev det lite lugnare tempo. Vi spenderade förmiddagen på lekparken följt av ett besök på mitt jobb då killarna var lite nyfikna på var mosters skola låg. Därefter åkte vi hem för lite film, vila och lunch. 

På eftermiddagen åkte vi till Tropicarium i Kolmården för att titta på ormar, krokodiler, hajar och andra häftiga djur. Att få möjligheten att gå in till några av djuren verkade uppskattat.  

Idag blev det lite mys till barn-tv och killarna ritade en varsin teckning. Efter frukost och syrran packat in alla saker i bilen så var det dags att säga hejdå för den här gången. 

Ska dock erkännas att jag varit riktigt trött och sliten idag. Det var knappt att jag orkade gå ut och måla lite på staketet, men jag gjorde det ändå. Har mest legat i soffan och tittat på tv, vilat och surfat lite på nätet. Är ju inte van vid att hålla igång hela dagarna med två små barn. Även om det varit mysigt med besök så ska det bli skönt att inte bli väckt runt 06:30 imorgon.