När jag vaknade i morse var det vitt på backen. Inte så mycket men ändå tillräckligt för att lysa upp i vintermörkret och för att få borsta av bilen. Det var dock en väldigt tung och blöt snö som försvann ganska snabbt. 

Idag mår jag återigen bättre i ryggen. Måste se till att komma ihåg att göra mina ryggövningar mer regelbundet så jag slipper onödigt besvär. Hostan envisas dock med att stanna. Jobbigt och tungt med rosslandes i bröstet. Försvinn dumma förkylning!!

Har annars haft en bra dag. Lyckades t.o.m. ta ut lite komp så jag kom hem medan det fortfarande var lite ljust. Har dock sett till att jobba lite hemifrån. Lite rättningsarbeten i svenska och engelska blev det nu ikväll. 

Inser för varje dag som går hur nära jul det är nu. Om drygt två veckor har vi julavslutning och sedan väntar ett nästan tre veckors långt jullov. Ska bli skönt med lite ledigt.