Tidig eftermiddag

Efter lunch for mina föräldrar söderut. Kvar finns de vackra blommorna i den vackra vasen som jag fick i present. 

Efter att ha fått undan disken satte jag mig med mina studier. Det gick ganska snabbt att renskriva föreläsningsanteckningarna den här gången.

Nu kan jag ägna resten av denna dag åt nöjen. Ska snart ge mig ut i trädgården och ta tag i den fula hörnan. Gjorde ett tappert försök för två år sedan men misslyckades. Man lär så länge man lever. Nu blir det till att göra om och göra rätt.

Kväll

Härliga timmar ute i den friska luften. Redo för mitt nygamla projekt.  

Har grävt och kört bort nästan allt det gamla. Lite skillnad har det allt blivit på bara dessa timmar även om en hel del jobb återstår.  

Känner mig inte så trött efter allt grävande, märklig känsla. Skulle säkert kunna hålla på någon timme till men lika bra att packa ihop innan det börjar bli mörkt. Får fortsätta en annan dag, efter jobbet eller kommande helg.