Denna dag har varit fylld med idel trevligheter.  Först lite frukost samtidigt som jag tittade på Glamour. En relativt lugn start på dagen även om jag fick ställa klockan för att inte sova allt för länge. 

Klockan 10 hade jag tid hos frissan. Ett efterlängtat och välbehövligt besök. Känner mig som en ny människa efter klippningen. Blev riktigt nöjd, för trots att jag bestämt mig för att låta håret växa ut igen så lyckades min frisör få till en frisyr.  

Så nu har jag inte bara en ny bil, utan en ny frisyr med.  

Klockan 11 hade jag bestämt träff på Färgargården med en f.d. kollega. En matig räkvåffla och en blåbärsbakelse blev det till lunch/fika och tiden sprang iväg när vi satt där och pratade om allt möjligt. Tror klockan var runt 14:30 när vi bröt upp. Tiden går fort när man har det trevligt. 

Väl hemma igen så började jag skruva vidare på min crosstrainer. Målet är att bli klar ikväll vilket känns rimligt. Har dock fått ta en liten paus från skruvandet för att fixa lite middag. Efter maten så ska jag fortsätta. Kanske kan testa den imorgon? 😉

*******************************************

Äntligen så lyckades jag få ihop den. Har skruvat, stånkat och stått i för fullt. Är så nöjd och stolt över mig själv. Kvinnor kan!  Så imorgon är det jag som inviger min nya, fina crosstrainer.