Tidig morgon:

Väckt av klockan 06:45 för att ringa till vårdcentralen. Utslagen har spridit sig till magen, klådan är som tur är inte lika intensiv längre. Nu är det bara att avvakta tills de ringer upp. Måste varit många som ringt när de öppnade telefonlinjen vid sju. Kommer bli uppringd först runt 08:50. Tror det blir en liten tupplur på soffan medan jag väntar... 

**************************

Avvakta, var svaret jag fick när jag pratade med vårdcentralen. Om jag får andningsbesvär så skulle jag kontakta akuten, men om det är som nu så skulle jag vänta ytterligare några dagar samt fortsätta ta mina allergi-tabletter morgon och kväll. Hoppas det avtar och inte fortsätter, vore skönt att bli av med alla utslag. 

**************************

Förmiddag:

Har handlat på Ica. Skönt att återigen ha en välfylld kyl och frys. Känns inte lönt att sätta igång med något innan lunch så jag har mest tagit det lugnt. Småplockat lite och fotat alla blommor/planteringar som jag köpte häromdagen. Känner mig ganska nöjd. 

Så här blev det vid vår entré och altan på framsidan. 

På trädgårdssidan utanför kök och tvättstuga blev det så här.  

På baksidan fick jag till det riktigt bra, bortsett från all mossa som ska bort inom kort.  

Men nu dags att fixa lite lunch, idag blir det spagetti och köttfärssås. Efter maten hoppas jag på att kunna gå ut och fixa lite mer i trädgården. 

**************************

Eftermiddag: 

Efter lite mat i magen och ett par telefonsamtal så kom jag igång med lite trädgårdspyssel igen. 

Tvekade lite då vi inte har något sommarvatten i år med att dra fram högtryckstvätten, men bestämde mig för att dra fram den ändå. Vilket tryck det är i den alltså. Mossan på det stora kugghjulet/cement-stenen försvann i ett kick. Så rent och fint det blev. Dessutom så står krukorna lite mer stadigt nu.  

Har även kört ett varv med trimmern så nu ser det återigen ombonat och fint ut i trädgården. Nu blir det inget mer trädgårdsarbete idag. Istället så är det snart dags att börja med kvällens mat. Tortilla-pizza blir det ikväll, riktigt länge sedan sist och så gott!