Vårkänslor innebär inte bara en förväntan på vad som komma skall utan är även en tid som får igång tankeverksamheten kring diverse projekt. Jag har bl.a. varit och mätt på balkongen - det ska dit en ny trall inom kort. Den nuvarande har gjort sitt till, dessutom så är det inte ordentligt gjort från början. Även ett nytt staket ska upp i sommar - idéerna på hur det ska se ut är många, får se vilket det blir när det väl blir dags.

En liten utflykt in till Norrköping har vi också gjort idag. Strosat runt i galleriorna men även tagit en promenad inne i stan och njutit av vårsolen. Blev lite extra glad när jag såg hur ett av mina favoritträd har börjat knoppa sig - magnolian. Det är så vackert och när knopparna slår ut så är det helt magnifikt. 

I eftermiddag så fick jag även ett ryck att det var dags att gå igenom cyklarna vilket även mannen hakade på. Fram med trasa och vatten för att torka av dem efter att ha varit instängda hela hösten och vintern. Cykeloljan plockades fram så nu har även kedjorna fått sig sin omvårdnad för säsongen. Därefter blev det en cykeltur till Shell för att pumpa upp däcken vilket verkligen var välbehövligt. Köpte oss en varsin glass innan vi hoppade upp på våra nypumpade cyklar och trampade hemåt igen.